Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

NYÁRI KÁROLY - BUDAPESTI KARÁCSONYI KONCERT
Budapest Kongresszusi Központ

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.7 / 10) - 1049 értékelés alapján
  Leírás
NYÁRI KÁROLY BUDAPESTI KARÁCSONYI KONCERT 2016. DECEMBER 26. 19:00 ÓRA BUDAPEST KONGRESSZUSI KÖZPONT 1123 Budapest, Jagelló út 1-3. Nyári Károly az ország legismertebb énekes zongoristája újból elvarázsol bennünket hagyományos ünnepi koncertjével, ezúttal a Budapest Kongresszusi Központban az ország egyik legnagyobb koncerthelyszínén.

NYÁRI KÁROLY BUDAPESTI KARÁCSONYI KONCERT 2016. DECEMBER 26. 19:00 ÓRA BUDAPEST KONGRESSZUSI KÖZPONT 1123 Budapest, Jagelló út 1-3. MEGHÍVOTT VENDÉG: MALEK ANDREA, NYÁRI ALIZ, NYÁRI EDIT KÖZREMŰKÖDIK: BUDAPESTI JAZZ SZIMFONIKUS ZENEKAR KARMESTER: DEÁK ANDRÁS
Nyári Károly az ország legismertebb énekes zongoristája újból elvarázsol bennünket hagyományos ünnepi koncertjével, ezúttal a Budapest Kongresszusi Központban az ország egyik legnagyobb koncerthelyszínén. A művész karácsony este egy meghitt, csodálatos világba kalauzolja a közönségét, egy elsöprő zenei élmény keretei között. Az ünnepi koncerten az előadó a meghívott sztárvendégeivel egyedülálló duetteket, valamint a legismertebb szívet melengető karácsonyi dalokat adja elő a Budapesti Jazz Szimfonikus Zenekar közreműködésével. ÜNNEPELJE A KARÁCSONYT CSALÁDJÁVAL ÉS BARÁTAIVAL KÖZÖSEN, NYÁRI KÁROLY FELEJTHETETLEN EXKLUZÍV KONCERTJÉVEL!   JEGYEK KAPHATÓK: A Broadway jegyirodákban és a jegy.hu hálózatában.   KONCERT JEGYÁRAK:   VIP jegy: 29.900.- Ft A VIP KONCERTJEGY TARTALMA:  -VIP beléptetés - Welcome koktél 18:00-19:00 - Ajándék CD, DVD, amely a koncert előtt a helyszínen vehető át. -VIP parkoló   I. kategória:   19.900.- Ft II. kategória:  15.900.- Ft III. kategória: 11.900.- Ft IV. kategória:   7.900.- Ft V. kategória:    4.900.- Ft   További információ: www.budapestikaracsonyikoncert.hu www.nyarikaroly.hu  
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?