Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
BAGOLYKISASSZONY MESÉJE
Marczibányi Téri Művelődési Központ - Marczi -Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.6 / 10) - 329 értékelés alapján
  Leírás
A pécsi Bóbita Bábszínház előadása - bábos játék 5 éven felüliek számára

Szécsi Magda meséi alapján bábszínpadra írta: Kárpáti Péter Báb- és díszlettervező: Grosschmid Erik (Blattner Géza-díjas) Kivitelezők: Bódiné Kövecses Anna, Fekete Hajnalka, Thébesz Veronika, Nagy Kovács Géza, Kapási Ferenc Zeneszerző: Kovács Áron Ádám Dalszövegek: Gyermek mondókák, Kálmány Lajos 1882-es gyűjtése a Temesközből Rendező: Perényi Balázs Játsszák: Nagy Kata m.v./Vadon Judit, Várnagy Kinga m.v., Czéh Dániel, Kalocsányi Gábor, Matta Lóránt, Papp Melinda Hogyan kerülhet ki Jig, a magányos királyfi a Sóhajok Palotájából? Hol keressen magának társat? S vajon megtalálja-e?
Hűséges segítőjével, Yük-kel, a táltossá változtatott királyfival bejárják a földi országokat és a csillagbirodalmakat, hogy felkeressék a legszebb hercegnőket. Egyszer átrepülnek a napon, máskor a földön poroszkálnak. Életre szóló nagy barátság az övék - vajon tényleg egy életre szól? Körülöttük végig ott repked, figyel, segít a Bagolykisasszony, és mesél barátságról, áldozatvállalásról, kalandokról és útkeresésről, sok-sok humorral, játékkal és varázslattal fűszerezve.   Az előadás az NKA támogatásával jött létre.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Marcziban elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban.
  Cím
1022, Marczibányi tér 5/a Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?