Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
MÁRIA EVANGÉLIUMA
Klauzál Gábor Művelődési Központ

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.5 / 10) - 147 értékelés alapján
  Leírás
Pannon Várszínház - Tolcsvay László – Müller Péter – Müller Péter Sziámi: Mária evangéliuma (rockopera)

A nagyszabású produkcióban a bibliai alaptörténeten túl lehetőség mutatkozik az anyaság szerepének értelmezésére, sokrétű kibontására. A gazdag zenei világ, a kiváló szövegek a hatalom és a hatalom mögötti erők játékait, a tömeghangulat fordulékonyságát is felmutatják, hol a szakralitás, hol az abszurd eszközeivel. Igazi összművészeti produkcióra törekszünk: a magas szintű énektudás, a színészi játék, a kortárs táncszínházi jelenetek egységére. Koprodukciós partner a Varidance együttes. SZEREPLŐK: MÁRIA, Jézus anyja: Füredi Nikolett / Kunczmann Ágnes / Schupp Gabriella JÉZUS: György-Rózsa Sándor / Ágoston Máté  JÁNOS APOSTOL: P. Petőcz András HERÓDES: Molnár Ervin  JÓZSEF, az ács: Koscsisák András  FÜLES, besúgó: Molnár Ervin  VAK, besúgó: Szelle Dávid  NÉMA, besúgó: Punk Péter  GÁSPÁR: Szelle Dávid  MENYHÉRT: Keresztesi László  BOLDIZSÁR: Szente Árpád Csaba  I. PÁSZTOR: Molnár Ervin  II. PÁSZTOR: Punk Péter  III. PÁSZTOR: Farkas-Csányi Attila  IV. PÁSZTOR: Lenchés Márton  GÁBRIEL: Szente Árpád Csaba  MICHAEL: Keresztesi László  RAFAEL: Szelle Dávid    GYERMEK JÉZUS: Simaházi Rudolf / Nagy Bulcsú / Gelencsér Ábel TANÍTVÁNYOK, HERÓDES EMBEREI, FÉRFIAK: Szelle Dávid, Keresztesi László, Szente Árpád Csaba, Farkas Csányi Attila, Punk Péter, Lenchés Márton, Koscsisák András, Molnár Ervin, Ruff Roland LÁNYOK, ASSZONYOK: Kovács Ágnes Magdolna, Dudi Viktória, Iker Bianka, Staub Viktória, Lakatos Anita, Váczi Violetta, Balázs Petra, Farkas Rebeka, Pápai Polli, Enyingi Zsófia  valamint a VARIDANCE együttes
  Stáblista
Rendező 
Vándorfi László 
Díszlet 
Kovács Yvette Alida 
Jelmez 
Justin Júlia 
A rendező munkatársa 
Lenchés Márton 
Koreográfia 
Krámer György 
Koreográfia 
Vári Bertalan 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1222, Nagytétényi út. 31-33. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?