Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
A SYMPHONIA FANTASIA KARÁCSONYI KONCERTJE
Pesti Vigadó - Díszterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Ünnepi hangulatú karácsonyváró hangverseny, amely Patak Zita és Ménesi Gergely közös zenéléseinek sorába illeszkedik.

A művészházaspár és a fiatal muzsikusokból álló szimfonikus zenekar már második éve ad sikeres koncerteket a zenekedvelő közönségnek, ezúttal két tehetséges fiatal szólista közreműködésével. A karmester a hagyományoknak megfelelően röviden mesél az elhangzó zeneművek keletkezéséről, a zeneszerzőkről, így a zenei élmény még inkább átélhető.   Műsor: Haydn: Trombitaverseny  részletek /előadja: Winkler Balázs trombitaművész/ Vivaldi: Bajazet /Patak Zita énekművész/ Csajkovszkij: D dúr hegedűverseny Op. 35 /Dóczi Áron hegedűművész/  Mascagni: Parasztbecsület- Ave Maria /Patak Zita énekművész/   Csajkovszkij: Diótörő – szvit Op. 71a   Vezényel: Ménesi Gergely
  Stáblista
Karmester 
Ménesi Gergely 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?