Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
TZUMO EXCLUSIVE
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Az Opusban színpadra lépő Exclusive formációban Tzumo vadonatúj szerzeményeit a hazai jazz legrangosabb képviselőivel karöltve mutatja be.

Közreműködik: Tzumo Árpád - zongora
Winand Gábor - ének
Molnár Sándor - szaxofon
Soso Lakatos Sándor - szaxofon
Barcza Horváth József - nagybőgő
Tálas Áron - dob Az 1980-as születésű zongorista a Weiner Leó Konzervatóriumban folytatott klasszikus tanulmányait 16 évesen szakította meg, hogy jazzt tanuljon az Erkel Ferenc zeneiskolában. Első nagy sikere 1998 tavaszán, a Magyar Rádió Füsti Balogh Gábor zongora tehetségkutató versenyének megosztott első helyezése volt, fődíjként egy öthetes nyári kurzussal. 2001 nyarán a Jazz an der Donau verseny fődíja és a legjobb szólistának járó díj lett Tzumóé, majd ugyanebben az évben a Jazz Hoeilaart Intern'l Contest versenyen triójával – a verseny történetében először – az összes fődíjat megnyerte: a legjobb triónak és a kötelező darab leginvenciózusabb előadásáért járó díjakat, illetve a legjobb európai szólistának járó díjat. 2001-ben elkészítette első, My time című lemezét, majd 2001 végén elnyerte a Berklee College of Music ösztöndíját, s így tanulányait Bostonban folytatta, ahol két évig tanult Joanne Brackentől. Ezután az Egyesült Államok legjelentősebb jazz-intézménye, a Thelonious Monk Institute of Jazz hallgatójaként a hangszer nem kisebb formátumú mesterétől leshette el a jazz zongorázás fortélyait, mint magától Herbie Hancocktól. Legutóbbi lemeze Freedom Live at the Budapest Jazz Club címmel 2011 decemberében jelent meg, rajta a Borlai Gergővel közösen írt, egészen új hangzású India című darabbal és Bacsó Kristóf remek szerzeményével, a Lunar Dance-szel. Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el. Tel: (+36 1) 216 7894    
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?