Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
JAZZY LIVE-ZOLBERT
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A fiatal, tehetséges szaxofonos Zolbert sessionzenészként az elmúlt években a pop, a funk és a smooth jazz területén több ismert zenekarban (Unisex, UP!, Grover Washington Jr. Emlékzenekar) játszott, illetve neves hazai énekesekkel (Tóth Vera, Molnár Ferenc Caramel, Zséda, Király Viktor) dolgozott együtt.

2013-ban a Zuglói Smooth Jazz Klub által megszervezett 1. Smooth Jazz Dalverseny fődíját nyerte meg Frappé című dalával, tavaly pedig a VII. Jazzy Dalverseny fődíjasa lett Friendship című számával, mellyel a szakmai zsűri döntése alapján egyúttal a legjobb hangszerelésért járó különdíjat is elnyerte. Tavaly áprilisban jelent meg One című debütáló lemeze a Tom-Tom Records gondozásában. A zenekarvezető elmondása szerint a One nem pusztán az elsőt jelző állomás, hanem a megszületés szinonimája, ami Zolbert számára egyúttal a zenei inspirációt, a zene megszületését is jelenti. Ebből az inspirációból ered az a 11 dal, amely helyet kapott a szaxofonos első albumán. A dalok a populáris jazz színes palettáját idézik, a smooth jazz, a funk és a soul műfajok egyedülálló ötvözetei, amelyekben a szenvedélyes és pozitív hangulatok modern hangszerelésekben szólalnak meg. A lemez további különlegessége, hogy Zolberten kívül kilenc zenész járult hozzá játékával a művész által megálmodott hangzásvilághoz. Opus-beli koncertjükön az elmúlt nyári fesztiválműsorukat hozzák magukkal, de már ízelítőt adnak a szaxofonos hamarosan megjelenő második lemezéből is. Közreműködik: Zolbert - szoprán, alt- és tenorszaxofon
Riskó Tibor - gitár
Tóth Marcell - zongora
Kovács Gergő - basszusgitár
Nagy Zsolt - dob Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el. Tel: (+36 1) 216 7894      
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?