Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
JAZZY LIVE-JAMESE
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Napjaink egyik legizgalmasabb etno-jazz zenekara, a 2012-ben alakult JaMese több ízben is megfordult már az Opus színpadán, legutoljára 2014 szeptemberében.

Közreműködők: Molnár Emese - ének
Udvarhelyi Gábor - gitár
Éder Ferenc „Lá” - basszusgitár
Badics Márk - dob Vendég: Lábas Viki - ének Emese első gyermekének születése ezután kis szünetet hozott a zenekar életében, de 2016 eleje óta újult erővel dolgoznak és koncerteznek.  Elsőként februárban egy közösségi asszociációs játékot hirdettek “JaMese Dixit Impro” néven, melynek során a népszerű Dixit játék kártyáira improvizált dallamokat Emese a közönség által kitalált szövegekkel énekelte el. Csodaszép dalok születtek ebből a sajátos nyelvi és dallamvilágból. Ezek közül az egyik Egyed Emese költőnő A meséről című versének zenei szövete lett, s a dal első díjat nyert a Magyar Napló által meghirdetett “Hanghordozók és énekmondók” versenyen, amelyen többek közt Csík János és Harcsa Veronika döntött a helyezésekről. A JaMese Szabadon címmel indított nyári kertkoncert-sorozatán a jazz- és világzenei körökben egyre ismertebb négytagú formáció négy helyen játszott a csillagos ég alatt: Nagymaroson, Kapolcson, Őriszentpéteren és Budapesten az Építészpincében. A koncerteken egy videóblog sorozatot is útjára indítottak, amelynek keretében többet is meg lehet tudni a zenekarról és a dalokról. A nyári kertkoncert sorozat után a JaMese az Opus Jazz Club színpadán a 2013-as Csak a Napba című bemutatkozó albumuk dalai mellett már új szerzeményeket is játszik. Néhány dalban az aranytorkú Lábas Viki, a Margaret Island énekesnője is csatlakozik a zenekarhoz. A két énekesnőtől közös népdalozás és halandzsázás is várható... Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el. Tel: (+36 1) 216 7894    
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?