Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
POLSKA JAZZ - FAZIOLI ESTEK-MARCIN MASECKI
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Polska Jazz - FAZIOLI Estek Közreműködik: Marcin Masecki - zongora

Az 1982-es, varsói születésű Marcin Masecki lengyel zongoraművész és zeneszerző a Berklee College of Music-on szerezte diplomáját. Számos díjat nyert, így többek között 2005-ben a moszkvai Nemzetközi Jazz Zongoraverseny első díját és az 1998-as brüsszeli Jazz Hoeilaart legjobb szólistának járó díját, sőt ugyanott a Grand Prix-t is neki ítélte a zsűri.  A sokoldalú művész a legkülönfélébb projektek résztvevője, s igen komoly diszkográfiát mondhat magáénak. Szóló projektjei, illetve Profesjonalizm nevű saját szextettje mellett a Paristetris zenekarnak is tagja. Igen keresett zeneszerző – idén három felkérésre írt darabjának is premierje lesz: két rézfúvós zenekarra illetve egy zongorára és tíz csellóra írt darabjáé. Párhuzamos szenvedélye a klasszikus zene, amit rendszeresen olyan helyszíneken játszik, ahol amúgy ez egyáltalán nem jellemző: klubokban vagy független rock fesztiválokon. Szólókoncertjeit gyakran rendhagyó részletek tarkítják, legújabb programjában Beethoven három utolsó zongoraszonátáját a süket zeneszerző perspektívájából játszotta el, füldugóval és zajcsökkentő fejhallgatóval. Bach A fúga művészete cím művét 2012 tavaszán saját Lado ABC nevű labeljén jelentette meg. Egyik legfrissebb albuma a Mazurki, mely tíz általa komponált mazurkát tartalmaz. Masecki számos művésszel dolgozott együtt, megemlíthetjük többek között Tomasz Stanko, Zbigniew Namysłowski, Michal Urbaniak, a Pink Freud, Macio Moretti, Ziv Ravitz, Raphael Rogiński vagy Natalia Korczakowska nevét. Színházi előadásokhoz is írt zenét, így a varsói Teatr Rozmaitosci (Solaris, 2010) vagy a Wrocław Teatr Współczesny (Pasażerka, 2009) számára. Masecki Varsóban és Buenos Airesben él. Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el. Tel: (+36 1) 216 7894 A projekt a Polish Modern Art Foundation szervezésében a Ludwig Múzeumban rendezett Young Poland kiállításhoz kapcsolódó esemény, melyet Lengyelország Kulturális Örökség Minisztériumának és Kulturális Minisztériumának alapítványai társfinanszíroznak.  
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?