Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
DEMETER – BORI NUOVO
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Demeter László és Bori Viktor zenei barátsága még a kilencvenes évek közepére nyúlik vissza, amikor – bár nem egy időben – de mindketten a legendás, Csepregi Gyula és Vasvári Pál által vezetett In Line zenekar tagjai voltak.

Ha Budapesten nem is, de Tirolban végül találkoztak, ahová a zenekar meghívást kapott és ahol Demeter László akkor már főállásban tanított. Ettől kezdve Bori Viktor rendszeresen dolgozott a dobos különböző projektjeiben, legtöbbször Tirolban. 2010 nyarán aztán egy landecki stúdióban felvették fel demeter László Danke… című lemezének anyagát, melyen a dobos kompozíciói szerepelnek Zsoldos Béla hangszerelésében.  A szerzői kiadású korongon Bori Viktor mellett Zsoldos Béla vibrafonon és marimbán, a kiváló német bőgős Thomas Hauser és az Innsbruckban élő, de Ausztria-szerte ismert szaxofonos Florian Bramböck működtek közre. Ezt lemezbemutató koncertek követték nemcsak Tirolban, de Magyarországon is. 2012 őszétől váratlan fordulat következett be, amikor Bori Viktor ugyanabban a tartományi zeneiskolában (Landesmusikschule-Reutte) kapott tanári állást, ahol Demeter immáron 25 éve az ütős tanszakot vezeti. Ráadásul egy új jazztanszak beindítását kapták feladatul, mely 2013 februárjától nagy sikerrel működik és az iskola által benevezett jazzcombók azóta sorra nyerik az osztrák ifjúsági jazzversenyeket. Időközben Bori Viktor szerződése ugyan már lejárt, de a bő egy évig tartó közös munka – mely az iskolán kívüli zenei projektekben is megvalósult – újra összekovácsolta kettejüket. Egy ilyen közös projekt volt a Viktor László Band, mellyel rendszeresen felléptek Innsbruck neves klubjaiban (Jazz Cantina stb), valamint nagy sikerrel szerepeltek 2013 nyarán Schwazban az Outreach fesztiválon, Florian Bramböckkel. Az Opusban bemutatkozó Bori-Demeter Nuovo kvartettel alig néhány hete vették fel a törökbálinti Supersize stúdióban vadonatúj anyagukat, melynek többségét Demeter László zeneszerzőként, Bori Viktor pedig társszerzőként és hangszerelőként jegyzi. A lemez szólistája a remek fiatal bécsi trombitás Simon Plötzeneder, basszusgitáron pedig Lattmann Béla játszik. Az ebből az anyagból ősszel megjelenő CD-jüket mutatják be az Opus jazz Clubban induló turnéjuk során, mely Bécset és Passaut érintve aztán Innsbruckban ér majd véget. Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el. Tel: (+36 1) 216 7894      
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?