Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
GOETHEJAZZ-LISBETH QUARTET (D)
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A fiatal szaxofonos Charlotte Greve 2009-ben alakította meg berlini székhelyű, kortárs modern jazzt játszó négyesfogatát.

A Lisbeth Quartet tagjai kezdettől fogva arra törekedtek, hogy egyéni és őszinte zenekari hangzást alakítsanak ki – nem feltétlenül úgy, hogy valami teljesen új dolgot alkossanak, hanem mindenekelőtt úgy, hogy azt játsszák, ami mélyen belőlük fakad. Az időközben három stúdióalbumot – Grow (2009), Constant Travellers (2011) és Framed Frequencies (2014) – is megjelentető négy zenész az évek során valóban olyan kollektív nyelvet alakított ki, melyben valamennyiőjük egyéni kifejezésmódja organikusan van jelen. Ahogy teltek az évek, a zenekarnak egyre kevesebb eszközre volt szüksége ahhoz, hogy egyre többet fejezzen ki zenéjével – repertoárjuk számos darabja az évek során jócskán megváltozott, beérett: egyszerűbbé, könnyebbé s mégis elmélyültebbé vált. Amikor ez a négy zenész összejön, pontosan tudják, hogy mit várnak el egymástól – nemcsak a stúdióban, de még inkább koncertjeiken, ahol a zene még intuitívabb módon szólal meg. Ilyenkor az improvizáció és az alkotás öröme féktelen spontaneitással tör fel belőlük. Legújabb lemezük, a 2015-ben megjelent Lisbeth LIVE jóval több, mint egy folyamatosan működő, nemzetközi szinten jelen lévő együttes pillanatnyi állapotának rögzítése. A Lisbeth Quartet az ismert elemeket új, modern környezetben szólaltatja meg, s bátran állíthatjuk, hogy három sikeres stúdióalbumukat követően a Lisbeth LIVE lemezzel a csapat tehetsége és leleményessége egy következő szintre emelkedett. Közreműködik: Charlotte Greve - szaxofon
Manuel Schmiedel - zongora
Marc Muellbauer - nagybőgő
Moritz Baumgärtner - dob Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el. Tel: (+36 1) 216 7894
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?