Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
LUKÁCS MIKLÓS TRIÓ - CIMBIÓZIS
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Közreműködik: Lukács Miklós - cimbalom, Orbán György - nagybőgő, Baló István - dob.

Lukács Miklós, a világ minden bizonnyal legsokoldalúbb cimbalmosa igen gyakran lép fel az Opus színpadán, így nem oly régen például az Eric Harland – Larry Grenadier párossal készülő, s idén novemberben megjelenő albumának felvételeit követően adott fergeteges sikerű koncertjén, június elején. Saját triójával, a Cimbiózissal azonban igencsak régen, 2014 decemberében járt a klubban. A cimbalmos-zeneszerző kifinomult szerzeményeiről és a tagok egymás rezdüléseire figyelő és reflektáló játékáról ismert trió időközben Budapest Anzix címmel megjelentette második albumát a Fonó Records gondozásában. A 2015-ben kiadott lemezről így vall a zenekarvezető. „Trióm második lemeze Budapestről szól. Életem meghatározó helyszíne ez a város, ezért szeretném bemutatni, hogy mit jelent nekem valójában. A kompozíciók képeslapként jelennek meg életemből. Némelyik üzenet szeretteim felé, de az is kiderül, hogy mit jelent a hajnal csöndje, amiből ébred a város és nyüzsögni kezd!” „Lukács Miklós és Seress Rezső képei, rajtuk tereink, időink, történeteink. Pörgés és csend, napszakok, életszakaszok. Szerelmeink, gyerekeink, vasárnapjaink. A személyesség felvételei”, olvashatjuk a lemez ajánlójában.  „Mostanság (…) kevesen küldenek képeslapot. Tudják, olyan valódi, színes látképpel díszítettet. A Budapest anzix pótolja az űrt, mert utaztat. Lelkünkben indít el diavetítést, mely nyugtat, de jó értelemben véve fel is ráz. Lukács Miklós és csapata újra nagyot alkotott; tessék csak hallgatni!”, írta elragadtatással a lemezről Gáspár Károly a jazzma.hu oldalon. Az Opus-beli koncerten a trió elsősorban az új lemez anyagából válogat, de természetesen az első lemez szerzeményeiből is hallhatunk majd jó néhányat. Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el. Tel: (+36 1) 216 7894    
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?