Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
EASTWING GROUP
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Az EastWing Group Kéri Gábor gitárművész és Shankar Lal indiai ének- és tablamester müncheni együttműködése során 2005-ben alakult.

A jelenlegi felállásában a magyar zenei élet kiválóságaiból álló, minőségi crossover jazzt játszó formáció alapítása óta folyamatosan jelen van a hazai és európai színpadokon. 2014-ben megjelent, igen sikeres Betyárvilág című lemezük után a frissen megjelent Napsugár album anyagával a már megkezdett úton halad tovább a zenekar. Népdalfeldolgozások, world music, modern afro és dubstep ritmusok, jazzes improvizációk, autentikus ének- és hegedűszólók teszik színessé az új műsort. A zenekar 2015-ben koncertezett a Fabula Rasa és a Nomada együttesekből ismert Balogh Gusztival, a roma és flamenco éneklés mesterével. Ebből az együttműködésből született Kéri Gábor Gustillo című szerzeménye. Az EastWing Group Opus-beli koncertjén ismét ő lesz a zenekar énekes vendége. Közreműködik: Kéri Gábor - gitár
Frankie Látó - hegedű
Megyaszay István - basszusgitár
Mogyoró Kornél - ütőhangszerek Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el. Tel: (+36 1) 216 7894    
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?