Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
HALLELUJA - BEST OF LEONARD COHEN MAGYARUL
Budapest Kongresszusi Központ

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés

(6.3 / 10) - 16 értékelés alapján
  Leírás
Leonard Cohen legjobb dalai magyraul, sztárvendégekkel a Müller Péter Sziámi AndFriends (sic!) zenekar előadásában, színészés zenész sztárvendégekkel.

Vendégek: Falusi Mariann Hernádi Judit Roszik Hella (Pintér Béla és Társulata) Jávori Ferenc Fegya Novák Péter HALLELUJA!

Azért választottuk ezt a címet, mert, ha kulcsot keresünk Cohenhez, akit korunk egyik legkikerülhetetlenebb dalszerző-előadójának tartunk, mert depressziós-prófétikus
dalain (amilyenek például a Jövő vagy a Manhattan) is mindig átüt az élet és a szerelem ujjongó dicsérete.Azért is játsszuk a számait, mert nála találtam legjobban együtt a személyest és a kozmikust - a dal e két alapfeltételét...

Müller Péter Sziámi
  Szereposztás
Színész 
Roszik Hella 
  Stáblista
Énekesnő 
Falusi Mariann 
Színésznő, énekesnő 
Hernádi Judit 
Zenész 
Jávori Ferenc FEGYA 
Énekes, színész, zeneszerző 
Novák Péter 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?