Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
BIDF - A ZÖLD HULLÁM/THE GREEN WAWE
Ódry Színpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.5 / 10) - 1191 értékelés alapján
  Leírás
BUDAPESTI NEMZETKÖZI DOKUMENTUMFILM FESZTIVÁL 2016. Szeptember 24. - Október 2.

A zöld hullám Ali Samadi Ahadi, Germany, Iran, Islamic Republic of, 2010 Hossz: 80 Kategóriák: Menekült - Versenyen kívüli szekció - BIDF 2016 Rövid szinopszis A zöld a remény színe. És az iszlámé. Iránban a 2009-es elnökválasztás a változás reményével kecsegtetett, azzal, hogy véget ér a diktatúra. A várakozások ellenére, megdöbbentô módon a hatalmon levô ultra konzervatív populista Mahmoud Ahmadinejad gyôzött a Zöld forradalom kulcsfigurája Mir-Hossein Mousavi elnökjelölttel szemben. A választási csalás egyértelmû volt. A fel-feltámadó demonstrációkat a kormányerôk rendre kegyetlenül leverték. Magánemberek telefonnal és fényképezôgéppel készített felvételei, facebook üzenetek és blogok szövegei tanúsítják, micsoda elképesztô mértékû és erejû volt az erôszak: tömegeket vertek meg kegyetlenül, szúrtak le kíméletlenül, lôttek agyon, tartóztattak le vagy épp raboltak el. Rengetegen tûntek el örökre, nyom nélkül. Egy új, mélységes seb keletkezett az irániak szívén.
  Galéria
Kattints a képre a nagyításhoz!
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!