Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
BIDF - LEHET-ENÉLKÜLED?/WITH OR WITHOUT YOU
Ódry Színpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.5 / 10) - 1191 értékelés alapján
  Leírás
BUDAPESTI NEMZETKÖZI DOKUMENTUMFILM FESZTIVÁL 2016. Szeptember 24. - Október 2.

Lehet-e nélküled? Hyuck-jee Park, Korea, Republic of, 2014 Hossz: 86 Kategóriák: Mert enyém is a titok - Versenyfilmek - Film Trailer link https://vimeo.com/109219276 Rövid szinopszis Maggi és Chunhee 45 éve nem csak egy háztartásban élnek, de mint két feleség, egy férfihoz is tartoztak. Mostanra már megöregedtek, és különleges módon összekapcsolódó életük végéhez közelednek. A film a két nô kivételes, meglepô és mélyen emberi történetét mutatja be a koreai vidéken. A rendezô, Hyuckjee Park 4 évig rendszeresen látogatta ôket, hogy dokumentálja közös életük egyre növô nehézségeit. A testközelbôl megörökített mindennapok Maggi és Chunhee különleges kapcsolatába is bepillantást engednek, amely hol anya-gyermek, hol tanító-tanítvány viszonyra emlékeztet, a mély tisztelet és szeretet, illetve a rendkívüli humor azonban minden körülmények között áthatja.
  Galéria
Kattints a képre a nagyításhoz!
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!