Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

BIDF - LEHET-ENÉLKÜLED?/WITH OR WITHOUT YOU
Ódry Színpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.5 / 10) - 662 értékelés alapján
  Leírás
BUDAPESTI NEMZETKÖZI DOKUMENTUMFILM FESZTIVÁL 2016. Szeptember 24. - Október 2.

Lehet-e nélküled? Hyuck-jee Park, Korea, Republic of, 2014 Hossz: 86 Kategóriák: Mert enyém is a titok - Versenyfilmek - Film Trailer link https://vimeo.com/109219276 Rövid szinopszis Maggi és Chunhee 45 éve nem csak egy háztartásban élnek, de mint két feleség, egy férfihoz is tartoztak. Mostanra már megöregedtek, és különleges módon összekapcsolódó életük végéhez közelednek. A film a két nô kivételes, meglepô és mélyen emberi történetét mutatja be a koreai vidéken. A rendezô, Hyuckjee Park 4 évig rendszeresen látogatta ôket, hogy dokumentálja közös életük egyre növô nehézségeit. A testközelbôl megörökített mindennapok Maggi és Chunhee különleges kapcsolatába is bepillantást engednek, amely hol anya-gyermek, hol tanító-tanítvány viszonyra emlékeztet, a mély tisztelet és szeretet, illetve a rendkívüli humor azonban minden körülmények között áthatja.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron.

Ha nem szeretnéd, vagy nem tudod kinyomtatni a jegyed, az Ódry Színpadnál elég, ha bemutatod okostelefonon, vagy bemondod a jegyvásárlásnál használt adatokat.
  Hogy tetszett?