Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
BIDF - MIT TETT.../WHAT HE DID
Ódry Színpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.5 / 10) - 1191 értékelés alapján
  Leírás
BUDAPESTI NEMZETKÖZI DOKUMENTUMFILM FESZTIVÁL 2016. Szeptember 24. - Október 2.

Mit tett... Jonas Poher Rasmussen, Denmark, 2015 Hossz: 62 Kategóriák: Film - Versenyfilmek - Mert ő is normális Trailer link https://vimeo.com/144421652 Rövid szinopszis Színházi próba Dániában. A két fiatal színész játékát egy csendes, középkorú férfi követi figyelemmel: Jens Michael Schau, író-pszichológus, aki 1988-ban, 13 évnyi boldog, szenvedélyes párkapcsolat után egy féltékenységi dühroham során kegyetlenül megölte párját, Christian Kapomannt. Abban az időben Kampmann épp az irodalmi karrierje csúcsán állt. Schauval együtt egy parányi dán szigeten keresett kikapcsolódást és ihletet a népszerű tévésorozat, a Matador folytatásának megírásához. Róluk szól a színdarab. Schau a váratlan gyilkosságot követő hosszas börtönpszichiátriai kezelés után próbál visszatérni egy szerényebb életbe, tele félelemmel, van-e visszaút a társadalomba.
  Galéria
Kattints a képre a nagyításhoz!
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!