Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
BIDF - AZ UTOLSÓ TANGÓ/OUR LAST TANGO
Ódry Színpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.5 / 10) - 1191 értékelés alapján
  Leírás
BUDAPESTI NEMZETKÖZI DOKUMENTUMFILM FESZTIVÁL 2016. Szeptember 24. - Október 2.

Az utolsó tangó German Kral, Argentina, Germany, 2015 Hossz: 85 Kategóriák: Mert enyém is a titok - Versenyfilmek - Film Trailer link https://vimeo.com/138545957 Rövid szinopszis Maria Nieves és Juan Carlos Copes a tangó történetének legismertebb párosa, akik úgy formálták e táncot, ahogy senki más. Szenvedéllyel táncoltak, szerették és gyûlölték egymást majdnem 50 évig, amíg egy napon el nem váltak útjaik. A tangó világában hatalmas ûrt hagytak maguk után… Most, életük végéhez közeledve, elôször beszélnek a történetükrôl. E mély és keserédes emberi kapcsolatot a romantikus múltat idézô zseniális táncbetétekkel egybeszôve meséli el a film.
  Galéria
Kattints a képre a nagyításhoz!
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!