Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
BIDF - MATRIX AB
Ódry Színpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.5 / 10) - 1191 értékelés alapján
  Leírás
BUDAPESTI NEMZETKÖZI DOKUMENTUMFILM FESZTIVÁL 2016. Szeptember 24. - Október 2.

Matrix AB Vit Klusák, Czech Republic, 2015 Hossz: 74 Kategóriák: Film - Versenyfilmek - Mert miénk is a hatalom Rövid szinopszis Már önmagában az is megdöbbentô, hogy a cseh pénzügyminiszterrôl, Andrej Babiš-ról film készülhetett. Különösen azért óriási vállalkozás ez, mert a rendezô, Vit Kulsák kameráján keresztül, részben az elôl menekülve, hihetetlen leleplezô tények sejlenek fel Babiš-ról. Megtudjuk például, hogy ô Csehország egyik leggazdagabb nagyvállalkozója is egyben, és szocialista rendszerbeli múltja is igen kompromittáló. Babiš személyisége kész talány, amely végül a választási kampány során „tárul fel” a közönség elôtt, amikor is a politikus saját meggyôzôdésének ellenére fánkot osztogat a szavazóknak, hogy meggyôzze ôket jó szándékáról. A film a kézfogásokon, rövid szóváltásokon és a töltött Kostelec kolbászokon keresztül, leleplezô humorral mutatja meg Babiš hatalmi eszközeit.
  Galéria
Kattints a képre a nagyításhoz!
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!