Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
BIDF - ELSZÁLL, MINT A FÜST/STEAM ON THE RIVER
Ódry Színpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.5 / 10) - 1191 értékelés alapján
  Leírás
BUDAPESTI NEMZETKÖZI DOKUMENTUMFILM FESZTIVÁL 2016. Szeptember 24. - Október 2.

Elszáll, mint a füst Robert Kirchhoff, Czech Republic, Slovakia, 2015 Hossz: 83 Kategóriák: Mert enyém is a titok - Versenyfilmek - Film Trailer link https://vimeo.com/162946586 Rövid szinopszis Laco Deczi (trombita), Jan Jankeje (nagybôgô) és Lubo Tamškovic (szaxofon) három rendkívüli jazz zenész, akiknek karrierje az 1960-as évek Csehszlovákiájában indult, az orosz megszállás alatt. Ma a három öreg a világ három nagyvárosában: New Yorkban, Stuttgartban és Párizsban él. Laco közeli barátja, Chris DePino, a George W. Bush-hoz közel álló politikus elhatározza, hogy a berlini fal leomlásának évfordulójára megszervezi a Csehszlovák Jazz Sztárok koncertjét. Persze egyáltalán nem biztos, hogy sikerrel is jár. Életük humoros és tragikus történetei között navigálva ez a dokumentumfilm-jammelés a mulandó hírnévrôl szól, ami olyan gyorsan elszáll, mint a füst…
  Galéria
Kattints a képre a nagyításhoz!
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!