Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
BIDF - VÉGTELEN MENET/THE LONGEST RUN
Ódry Színpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.5 / 10) - 1191 értékelés alapján
  Leírás
BUDAPESTI NEMZETKÖZI DOKUMENTUMFILM FESZTIVÁL 2016. Szeptember 24. - Október 2.

Végtelen menet Marianna Economou, Greece, 2015 Hossz: 74 Kategóriák: Film - Versenyfilmek - Mert miénk is a hatalom Trailer link https://vimeo.com/141398399 Rövid szinopszis Jasim és Alsaleh Szíriából és Irakból menekülô fiatalkorúak. Útjuk embercsempészet vádja miatt egy görög börtönben végzôdik. A film szorosan követi a két barát életét a fiatalkorúak börtönében, az elôzetes letartóztatástól kezdve a tárgyaláson át egészen az ítélet kihirdetését követô idôszakig. Igaz-e a vád, vagy a fiatalokat maguk az embercsempészek kényszerítették menekültek szállítására a görög határnál? Lehetséges -e, hogy két ártatlant súlytana a 25 évnyi börtönbüntetés? Van-e esélyük, hogy kiderüljön az igazság? A börtönbe zárt fiatalok és a háború sújtotta országban élô szüleik közötti szívszorító telefonbeszélgetések hûen ábrázolják a komoly megpróbáltatásokat, amelyekkel szembe kell nézniük. Senki sem tudja, mikor végzôdik a végtelennek tûnô utazás.
  Galéria
Kattints a képre a nagyításhoz!
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!