Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
BIDF - OROSZLÁNSZÍVŰEK/BRAVE AS LIONS
Ódry Színpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.5 / 10) - 1191 értékelés alapján
  Leírás
BUDAPESTI NEMZETKÖZI DOKUMENTUMFILM FESZTIVÁL 2016. Szeptember 24. - Október 2.

Oroszlánszívûek Francoise Davisse, France, 2015 Hossz: 115 Kategóriák: Film - Versenyfilmek - Mert miénk is a hatalom Trailer link https://vimeo.com/154476126 Rövid szinopszis Hogyan is mûködik manapság a gazdaság? A gyárakat bezárják, a dolgozók pedig kénytelenek a komoly munkanélküliséggel szembenézni. Hacsak… ahogyan az a Peugeot gyári munkásokkal Aulney-ban, Franciaországban történt, a munkások felemelik szavukat, és egy vakmerô, két évig tartó harcban hôsiesen küzdenek jogaikért, tiltakoznak a gyár bezárása ellen. A kamera mindeközben végig jelen van… Bár lehetôségeik korlátozottak, mégis felfedik Európa második legnagyobb autógyártójának hazugságait, a hamis kifogásokat, az üres ígéreteket, sôt, még a francia állam erôtlenségének okait is. De ami a legfontosabb, a kimerítô harc közben megélik, hogy igenis vannak jogaik és hatalmuk döntést hozni. Ha ez nem is tûnik olyan soknak, de nekik köszönhetôen úgy érezzük, érdemes…
  Galéria
Kattints a képre a nagyításhoz!
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!