Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
BIDF - BOSZNIA, BOSZNIA/BOSNIA, BOSNIA
Ódry Színpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.5 / 10) - 1191 értékelés alapján
  Leírás
BUDAPESTI NEMZETKÖZI DOKUMENTUMFILM FESZTIVÁL 2016. Szeptember 24. - Október 2.

Bosznia, Bosznia Németh Gábor Péter, Hungary, 2012 Hossz: 60 Kategóriák: Menekült - Versenyen kívüli szekció - BIDF 2016 Rövid szinopszis 1992-ben, Boszniából, egy pszichiátriai intézet betegeit a háború elôl Magyarország legnagyobb menekülttáborába menekítik, ahol egy ideiglenes zárt osztály hoznak kétre számukra. Jóval a háború befejezte után türelmetlenül várják, hogy hazatérhessenek Ügyük a politika és bürokrácia útvesztôjében végleg elsikkadni látszik, amikor 17 évvel a háború befejezése után a két ország végre megeegyezik egymásssal, és a betegek elindulhatnak hazafelé. Többen nem érik már meg ezt a pillanatot, mások annyira betegek, hogy belehalhatnak az utazásba. De vajon mi vár rájuk hazájukban? A film készítôi 2003-tól 2011-ig követték a háború utolsó áldozatainak tragikus és szívbemarkoló történetét.
  Galéria
Kattints a képre a nagyításhoz!
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!