Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
BIDF - SOSEM VOLTUNK GYEREKEK/WE HAVE NEVER BEEN KIDS
Ódry Színpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.5 / 10) - 1191 értékelés alapján
  Leírás
BUDAPESTI NEMZETKÖZI DOKUMENTUMFILM FESZTIVÁL 2016. Szeptember 24. - Október 2.

Sosem voltunk gyerekek Mahmood Soliman, Egypt, 2016 Hossz: 99 Kategóriák: Film - Versenyfilmek - Mert miénk is a hatalom Rövid szinopszis A film több, mint egy évtizeden át követi egy egyiptomi anya és négy gyermekének megpróbáltatásokkal teli életét. Miközben a gyerekek a szemünk láttára nônek fel, anyjuk véget vet gyötrelmes házasságának a gyerekek apjával. A legidôsebb testvér, Khalil, aki kezdetben az iskola minta-diákja, képtelen kitörni a szegénység csapdájából. Ez odáig fajul, hogy az Iszlám Államhoz való csatlakozás is felmerül számára, mint lehetôség… A szívbemarkoló családtörténet hátterében feltárul a modern Egyiptom legeseménydúsabb 13 évének két generáción átívelô társadalmi, politikai és gazdasági hanyatlása is. Testközelbôl láthatjuk a Mubarak-rendszer utolsó 10 évét, azt, ahogy a január 25.-i forradalommal felsejlik a remény a változásra, amely aztán csírájában el is hal.
  Galéria
Kattints a képre a nagyításhoz!
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!