Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
BIDF - HÍVJ KÉRLEK MARIANNAK/CALL ME MARIANNA
Ódry Színpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.5 / 10) - 1191 értékelés alapján
  Leírás
BUDAPESTI NEMZETKÖZI DOKUMENTUMFILM FESZTIVÁL 2016. Szeptember 24. - Október 2.

Hívj kérlek Mariannak Carolina Bielawska, Poland, 2015 Hossz: 75 Kategóriák: Film - Versenyfilmek - Mert ő is normális Trailer link https://vimeo.com/129469886 Rövid szinopszis Marianna, aki ma egy csinos 40 éves nô, néhány éve egy napon arra eszmélt, hogy egész addigi életét hazugságban élte. Más testbe, más lélekbe zárva. Férfiként. A számára legfôbb értékért, a szabadságért, súlyos döntést hozott, még azon az áron is, hogy elveszítheti, ami a legdrágább neki, a családját. A zseniális, hosszú évekig tartó rendezôi munka eredményeként végigkövetheti a nézô a tiszta lappal induló új élet legfontosabb állomásait. Már-már úgy tûnik, Marianna boldog lehet, ám mindennek megvan a maga ára, a hormonkezelés nem marad mellékhatások nélkül. Megdöbbentô, keserû fordulatokat tartogat az élet, amely mind a filmnek, mind a Marianna életét feldolgozó színmûnek is a forgatókönyvírója.
  Galéria
Kattints a képre a nagyításhoz!
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!