Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
BIDF - A FORRADALOM ARCAI/THE FACE OF THE REVOLUTION
Ódry Színpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.5 / 10) - 1191 értékelés alapján
  Leírás
BUDAPESTI NEMZETKÖZI DOKUMENTUMFILM FESZTIVÁL 2016. Szeptember 24. - Október 2.

A forradalom arcai Attila Kékesi, Hungary, 2006 Hossz: 78 Kategóriák: Menekült - Versenyen kívüli szekció - BIDF 2016 Rövid szinopszis A Paris Match 1956. november 10-i száma a magyar forradalomról közölt tudósítást. A címlapon „Budapesti hôsöket”, azaz egy fegyvert tartó lányt és fiút örökített meg a fotós. 45 évvel a kép elkészülte után Balázs Eszter magyar történész és Phil Casoar francia újságíró elhatározták, hogy kiderítik, vajon mi történhetett a képen látható fiatal párral? Kik ôk? Túlélték-e a forradalmat, s ha igen, meg lehet-e találni ôket ennyi év után? A fotó, amely csak egy pillanatot rögzített, a lány egész életére hatással volt. Próbált megfelelni az újságok sugallta szerepnek, s így környezete számára mindvégig a forradalom hôse maradt.
  Galéria
Kattints a képre a nagyításhoz!
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!