Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

BIDF - A FORRADALOM ARCAI/THE FACE OF THE REVOLUTION
Ódry Színpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.5 / 10) - 849 értékelés alapján
  Leírás
BUDAPESTI NEMZETKÖZI DOKUMENTUMFILM FESZTIVÁL 2016. Szeptember 24. - Október 2.

A forradalom arcai Attila Kékesi, Hungary, 2006 Hossz: 78 Kategóriák: Menekült - Versenyen kívüli szekció - BIDF 2016 Rövid szinopszis A Paris Match 1956. november 10-i száma a magyar forradalomról közölt tudósítást. A címlapon „Budapesti hôsöket”, azaz egy fegyvert tartó lányt és fiút örökített meg a fotós. 45 évvel a kép elkészülte után Balázs Eszter magyar történész és Phil Casoar francia újságíró elhatározták, hogy kiderítik, vajon mi történhetett a képen látható fiatal párral? Kik ôk? Túlélték-e a forradalmat, s ha igen, meg lehet-e találni ôket ennyi év után? A fotó, amely csak egy pillanatot rögzített, a lány egész életére hatással volt. Próbált megfelelni az újságok sugallta szerepnek, s így környezete számára mindvégig a forradalom hôse maradt.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ha nem szeretnéd, vagy nem tudod kinyomtatni a jegyed, az Ódry Színpadnál elég, ha bemutatod okostelefonon, vagy bemondod a jegyvásárlásnál használt adatokat.
  Hogy tetszett?