Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
BIDF - AZ ÉN HÁBORÚM/MY OWN PRIVATE WAR
Ódry Színpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.5 / 10) - 1191 értékelés alapján
  Leírás
BUDAPESTI NEMZETKÖZI DOKUMENTUMFILM FESZTIVÁL 2016. Szeptember 24. - Október 2.

Az én háborúm Lidija Zelovic, Netherlands, 2015 Hossz: 60 Kategóriák: Menekült - Versenyen kívüli szekció - BIDF 2016 Rövid szinopszis Hogy dolgozod fel a háborúban átélteket? Hogy tudod garantálni, hogy a gyermekeidnek ne kelljen ezt a terhet cipelniük? Lidija Zelovic a boszniai Szarajevóban nôtt fel, akkor még Jugoszláviában, míg az 1992-es polgárháború ketté nem szakította a lakosságot. Ô maga 1993-ban Hollandiába menekült. A BBC háborús tudósítójaként, késôbb pedig filmkészítôként folyamatosan az igazság nyomában járt. Mi történik egy családdal jóval azután, hogy a háború véget ér? Személyes filmjén dolgozva Lidija úgy érzi, hogy az igazi háború az emberekben tombol. Még benne is. Hogy a múltat maga mögött hagyhassa, és hogy megszabaduljon a menekült-léttôl, kétségbeesetten próbálja megtalálni a gyûlölet forrását…
  Galéria
Kattints a képre a nagyításhoz!
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!