Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
BIDF - AZOK AZ AZONOSÍTATLANOK/THOSE THE UNINDENTIFIED
Ódry Színpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.5 / 10) - 1191 értékelés alapján
  Leírás
BUDAPESTI NEMZETKÖZI DOKUMENTUMFILM FESZTIVÁL 2016. Szeptember 24. - Október 2.

Azok Krisztina Meggyes, Hungary, 2016 Hossz: 28 Kategóriák: Film - Versenyfilmek - Mert rövidek is vannak Rövid szinopszis Vámosszabadi egy csendes, módos falu volt Magyarországon egészen addig, amíg egy váratlan esemény meg nem zavarta a nyugalmat: egy új menekülttábort húztak fel nem messze a határtól. A falu lakosai tiltakozni kezdtek, és egy aktivista csoport elhatározta, bármit megtesz, hogy megszabaduljon a bevándorlóktól. Kétféle ember él a faluban: a javarészt öreg, eredeti falusiak és a fiatal, vagyonos, új lakók. Végül az idôsebbek elfogadják az idegenek jelenlétét, az újak viszont csak egyre dühösebbek. Azt mondják, az életnek vannak természetes kockázatai, de az, hogy idegenek sétálnak az utcákon, nem tartozik ezek közé. Ez a kis falu olyan problémával szembesül, amellyel a világ többi része évtizedek óta küszködik : tolerancia, az ismeretlentôl való félelem, migráció…  
  Galéria
Kattints a képre a nagyításhoz!
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!