Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

BIDF - AZOK AZ AZONOSÍTATLANOK/THOSE THE UNINDENTIFIED
Ódry Színpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
BUDAPESTI NEMZETKÖZI DOKUMENTUMFILM FESZTIVÁL 2016. Szeptember 24. - Október 2.

Azok Krisztina Meggyes, Hungary, 2016 Hossz: 28 Kategóriák: Film - Versenyfilmek - Mert rövidek is vannak Rövid szinopszis Vámosszabadi egy csendes, módos falu volt Magyarországon egészen addig, amíg egy váratlan esemény meg nem zavarta a nyugalmat: egy új menekülttábort húztak fel nem messze a határtól. A falu lakosai tiltakozni kezdtek, és egy aktivista csoport elhatározta, bármit megtesz, hogy megszabaduljon a bevándorlóktól. Kétféle ember él a faluban: a javarészt öreg, eredeti falusiak és a fiatal, vagyonos, új lakók. Végül az idôsebbek elfogadják az idegenek jelenlétét, az újak viszont csak egyre dühösebbek. Azt mondják, az életnek vannak természetes kockázatai, de az, hogy idegenek sétálnak az utcákon, nem tartozik ezek közé. Ez a kis falu olyan problémával szembesül, amellyel a világ többi része évtizedek óta küszködik : tolerancia, az ismeretlentôl való félelem, migráció…  
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron.

Ha nem szeretnéd, vagy nem tudod kinyomtatni a jegyed, az Ódry Színpadnál elég, ha bemutatod okostelefonon, vagy bemondod a jegyvásárlásnál használt adatokat.
  Hogy tetszett?