Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
BIDF - CSALÁDI ÜGY/A FAMILY AFFAIR
Ódry Színpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.5 / 10) - 1191 értékelés alapján
  Leírás
BUDAPESTI NEMZETKÖZI DOKUMENTUMFILM FESZTIVÁL 2016. Szeptember 24. - Október 2.

Családi ügy Tom Fassaert, Belgium, 2015 Hossz: 115 Kategóriák: Mert enyém is a titok - Versenyfilmek - Film Trailer link https://vimeo.com/149138206 Rövid szinopszis Tom Fassaert a 30. születésnapján titokzatos meghívást kap Dél-Afrikába az ott élô 95 éves nagyanyjától, Marianne-tól, akirôl édesapja elbeszéléseibôl mindeddig pusztán mítoszokat és a túlnyomórészt negatív történeteket hallott. Marianne igazi végzet asszonya, az 50’-es évek híres modellje, aki rengeteg férfin átgyalogolt, és mindemellett két kisfiú anyja, akiket akkoriban gyermekotthonba adott. Tom úgy dönt, elfogadja a meghívást. Ám amikor nagyanyja egy váratlan vallomást tesz, a férfi élete sokkal bonyolultabbá válik, mint ahogyan azt valaha is képzelte.
  Galéria
Kattints a képre a nagyításhoz!
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!