Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
BIDF - NÔVÉREK KÖZÖTT/BETWEEN SISTERS
Ódry Színpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.5 / 10) - 1191 értékelés alapján
  Leírás
BUDAPESTI NEMZETKÖZI DOKUMENTUMFILM FESZTIVÁL 2016. Szeptember 24. - Október 2.

Nôvérek között Manu Gerosa, Belgium, Italy, 2015 Hossz: 78 Kategóriák: Mert enyém is a titok - Versenyfilmek - Film Rövid szinopszis Ornella és Teresa, a két olasz nôvér, egész életükön át gondoskodtak egymásról. Teresa, immár élete alkonyán, nehezen néz szembe a családi múlt soha ki nem mondott igazságával, miközben emlékezete lassan fakul. Mielôtt túl késô lenne, Ornella úgy dönt, szembesíti Teresát egy fájdalmas történettel, amely egészen a gyermekkorukig nyúlik vissza, és amely talán örökké megváltoztatja a szoros köteléket kettejük között. A film egy olasz család melegszívû ábrázolása a fiú, Manu, szemszögébôl, s amely humorosan és gyengéden mutatja meg, hogy mit jelent egy egész életet egy titokra építeni.
  Galéria
Kattints a képre a nagyításhoz!
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!