Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
BIDF - SÁMUEL A FELHÔK FÖLÖTT/SAMUEL IN THE CLOUDS
Ódry Színpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.5 / 10) - 1191 értékelés alapján
  Leírás
BUDAPESTI NEMZETKÖZI DOKUMENTUMFILM FESZTIVÁL 2016. Szeptember 24. - Október 2.

Sámuel a felhôk fölött Pieter Van Eecken, Belgium, Netherlands, 2016 Hossz: 70 Kategóriák: Mert enyém is a titok - Versenyfilmek - Film Trailer link https://vimeo.com/157116982 Rövid szinopszis Boliviában olvadnak a gleccserek. Samuel, egy öreg sílift üzemeltetô a világ legmagasabb sípályája mellett dolgozta le az életét. Nap, mint nap hosszú órákat gyalogolt fel a hegyre, majd le a városba, míg a globális felmelegedés meg nem szakította életének megszokott rutinját: a hó eltûnt. Samuel története megrázóan közel hozza hozzánk korunk egyik legnagyobb problémáját, amelyre mi gyakran csak legyintünk. Pedig ezek a változások bizony mindannyiunk életében tetten érhetôk…  
  Galéria
Kattints a képre a nagyításhoz!
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!