Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
PUSZTULÓ - SPIRITA TÁRSULAT
Bethlen Téri Színház - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés

(8.8 / 10) - 11 értékelés alapján
  Leírás
Mivé lett a posztmodern kommunikáció? Miért és mennyire üresedett ki az emberek közötti intellektuális kapcsolat? Mióta hazudik az arcunkba a média? Lehet-e még egyáltalán érdemben beszélni a mindenkit feszítő problémákról, vagy réges-régen elnyelt mindent a politikai csatározás és a felszínes showműsorok fertője?

Ezekre a kérdésekre keresi a választ a Spirita Társulat szatirikus vígjátéka, amely az Odaba Show című kitalált tévéműsor forgatásán játszódik, és bepillantást enged a résztvevők – műsorvezetők, vendégek, asszisztensek – kifelé játszott és befelé megélt életébe egyaránt.

Odaba Zsolt (Krausz Gábor) és Sírásó “Ricky” Richárd (Kocsis Fülöp Soma) meghívnak a talkshowba hat extravagáns figurát – például egy liberális ellenzékit, egy kormánypárti szóvivőt, egy szélsőséges tüntetőt, egy vidéki tanítót, egy kábítószeres ügyekbe keveredett papot -, akik szerintük Magyarország jellegzetes problémáit és/vagy irányait képviselik. Még nem is sejtik, hogy hamarosan elszabadul az elfojtások, a beteljesületlen szerelmek és az örökös élethazugságok pokla…

Az előadás megtekintése 16 éven felülieknek javasolt.

A Spirita Társulat fiatal színházi alkotók alulról szerveződő közössége, amely modernizált klasszikusokat és kortárs színműveket visz színpadra. A Bethlen Téri Színház kiemelt prózai társulataként a 2017/18-as évadban két továbbjátszott előadással és három új bemutatóval jelentkeznek.

  Szereposztás
Odaba Zsolt, az Odaba Show házigazdája  
Krausz Gábor 
Sírásó "Ricky" Richárd, szociálpszichológus  
Kocsis Fülöp Soma 
M. Hegedűs Dávid, Odaba asszisztense  
Seres Dániel 
Hervai G. Viola, Sírásó asszisztense  
Harsányi Lea 
Körmössy Lajos, vidéki tanító  
Bárány Gergely 
Szegfű Gusztáv, liberális ellenzéki  
Sipos András 
Sávos Árpád, neonáci agresszor  
Czibere Krisztián 
Káderik Dóra, kormányszóvivő  
Nagy Kata 
Szkácsik Piusz, alkoholista pap  
Egressy G. Tamás 
Szivár Alexis, hippi aktivista  
Kálmán Henrietta 
  Stáblista
Rendező 
Egressy G. Tamás 
Író 
Egressy G. Tamás 
A rendező munkatársa 
Perényi Luca 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Bethlen Téri Színházban elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?