Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
BIDF - LÁNGOLÓ TENGER/FUOCCOAMMARE
Ódry Színpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.5 / 10) - 1191 értékelés alapján
  Leírás
BUDAPESTI NEMZETKÖZI DOKUMENTUMFILM FESZTIVÁL 2016. Szeptember 24. - Október 2.

Lángoló tenger Gianfranco Rosí, Italy, 2016 Hossz: 108 Kategóriák: Film - Versenyfilmek - Mert miénk is a hatalom Rövid szinopszis A 12 éves Samuele a tenger közepén, egy szigeten él. Iskolás gyerek, aki persze szeret csúzlizni meg vadászni. Szóval kedveli a szárazföldi játékokat, még akkor is, ha körülötte minden a tengerrôl szól és azokról a gyerekekrôl, nôkrôl, férfiakról, akik azt átszelik, hogy arra a szigetre jussanak, ahol ô él. Ám ez a sziget nem olyan, mint a többi… A sziget neve Lampedusa, Európa legszimbolikusabb határa, amelyen az elmúlt 20 évben több ezer menekült lépett át a szabadságra vágyva.
  Galéria
Kattints a képre a nagyításhoz!
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!