Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

BIDF - LÁNGOLÓ TENGER/FUOCCOAMMARE
Ódry Színpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.5 / 10) - 849 értékelés alapján
  Leírás
BUDAPESTI NEMZETKÖZI DOKUMENTUMFILM FESZTIVÁL 2016. Szeptember 24. - Október 2.

Lángoló tenger Gianfranco Rosí, Italy, 2016 Hossz: 108 Kategóriák: Film - Versenyfilmek - Mert miénk is a hatalom Rövid szinopszis A 12 éves Samuele a tenger közepén, egy szigeten él. Iskolás gyerek, aki persze szeret csúzlizni meg vadászni. Szóval kedveli a szárazföldi játékokat, még akkor is, ha körülötte minden a tengerrôl szól és azokról a gyerekekrôl, nôkrôl, férfiakról, akik azt átszelik, hogy arra a szigetre jussanak, ahol ô él. Ám ez a sziget nem olyan, mint a többi… A sziget neve Lampedusa, Európa legszimbolikusabb határa, amelyen az elmúlt 20 évben több ezer menekült lépett át a szabadságra vágyva.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ha nem szeretnéd, vagy nem tudod kinyomtatni a jegyed, az Ódry Színpadnál elég, ha bemutatod okostelefonon, vagy bemondod a jegyvásárlásnál használt adatokat.
  Hogy tetszett?