Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
BIDF - A 4617-ES BÖRTÖN/PRISON SYSTEM 4617
Ódry Színpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.5 / 10) - 1191 értékelés alapján
  Leírás
BUDAPESTI NEMZETKÖZI DOKUMENTUMFILM FESZTIVÁL 2016. Szeptember 24. - Október 2.

A 4614-es börtön Jan Soldat, Germany, 2015 Hossz: 60 Kategóriák: Film - Versenyfilmek - Mert ő is normális Trailer link https://vimeo.com/101241675 Rövid szinopszis A fétisek világában mindig van mód a ferde hajlamok gyakorlására. Arwed különleges ügyfélkörre rendezkedett be: a férfi magánbörtönt vezet, ahol örömmel terrorizálja fizető vendégeit a rács túloldaláról. Börtönigazgatóként Arwed a ceremóniák mestere. Egy hét leforgása alatt ő és partnere, Dennis segítenek kielégíteni a foglyok merész vágyait. A bentlakók úgy kezelik a bilincsben, vasra verve töltött napokat, mint egy igazi nyaralást: végre egy hely, ahol elengedhetik magukat és pihenhetnek. Ez a szerepjáték kicsit olyan, mint egy börtönszínház, főleg amikor Arwed és Dennis a következő napi előadást tervezik intézményük üres celláiban és folyosóin. De még az ostor használata közben sem feledkeznek meg arról, hogy emberségesek legyenek, és a kegyetlen börtönőr külső ellenére tisztában vannak azzal, hogy nekik is kötelezettségeik vannak a „fogvatartottak” felé.  
  Galéria
Kattints a képre a nagyításhoz!
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!