Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
BIDF - NEM VAGYOK IDEVALÓSI / VOLT EGYSZER KÉT BALERINA
Ódry Színpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.5 / 10) - 1191 értékelés alapján
  Leírás
BUDAPESTI NEMZETKÖZI DOKUMENTUMFILM FESZTIVÁL 2016. Szeptember 24. - Október 2.

Nem vagyok idevalósi Maite Alberdi, Chile, Denmark, Lithuania, 2016 Hossz: 25 Kategóriák: Film - Mert rövidek is vannak Trailer link https://vimeo.com/146804030 Rövid szinopszis Josebe (88) Chilében él egy öregek otthonában, és megszállottan kutatja, hova valósi a többi idôs ember, akikkel együtt lakik. Elmondásuk szerint mindegyikük chilei, nem pedig spanyol, ahogy ô. Josebe rabja a gondolatnak, hogy Baszkföldön töltötte fiatalságát, odavalósi… A Chilében eltöltött 70 év után is még mindig tisztán emlékszik hazájára. Bár már egy éve az idôsek otthonban lakik, azzal küszködik, hogy megértse, valóban ott él.
  Galéria
Kattints a képre a nagyításhoz!
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!