Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
TRIO SQUELINI, VENDÉG: CSÓKÁS ZSOLT
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Az etno-jazzt és kortárs kamarazenét játszó, különleges hangszerősszeállítású Trió Squelini zenészei különböző felállásban (Tin Tin Q, Ektar Szőke Quartet stb.) évek óta muzsikálnak együtt s számtalan lemezen szerepeltek már közösen.

Az eleinte alkalmilag fellépő Trio Squelini formáció 2014-ben Campiello/Terecske címmel lemezt készített, s ennek megjelenése óta rendszeresen koncerteznek. Az Opus Jazz Clubban idén februárban mutatkoztak be. Közreműködik: Szőke Szabolcs - gadulka, array mbira
Szalai Péter - cajon, cajonito, kalimba, mbira, gato drum, aquphone
Váczi Dániel - szopranino- és altszaxofon, array mbira vendég: Csókás Zsolt - gitár facebook.com/triosquelini  Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el. Tel: (+36 1) 216 7894
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?