Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
Már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! A Mastercard Priceless Specials támogatásával a szokásos éjfél helyett már 21:00-tól vehetsz nálunk jegyeket féláron. Próbáld ki most!

ISMERŐS ARCOK JÓTÉKONYSÁGI KONCERT
Szentendrei Kulturális Központ Nonprofit Kft. - Fő tér

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.4 / 10) - 253 értékelés alapján
  Leírás
Ismerős Arcok - jótékonysági koncert a Dévai Árvákért és a Hazajáró Egyletért

Az Ismerős Arcok zenekar 1999 óta van jelen a magyar könnyűzenei életben. Az együttesre jellemző letisztult, kifinomult dallamvilágot Nyerges Attila gondolatai emelik magas szintre. Zenéjükben a hagyományos rockzenei hangzás mellett felfedezhetők a blues, a jazz, a pop és a világzene stíluselemei is. Dalaik elsősorban a család és a hazaszeretetről, kultúránk, értékeink tiszteletéről és megóvásáról, valamint a közösségben való létezés fontosságáról szólnak. Lemezeik a MAHASZ eladási listájának élmezőnyébe tartoznak. Felléptek már a Kárpát-medence szinte valamennyi területén, de sikerrel turnéztak Kanadában, az Egyesült Államokban és Svédországban is. Számtalan szakmai elismeréssel és díjjal ismerték el tevékenységüket. A rendezvény bevételével a szervezők a Dévai Szent Ferenc Alapítványt és a Hazajáró Honismereti és Turista Egyletet támogatják.  Az Alapítvány célja az Erdélyben nehéz körülmények között élő gyermekek felkarolása. A Hazajáró Honismereti és Turista Egylet alapítói és tagjai a Kárpát-medencei magyarság összetartozásának erősítését vallják küldetésüknek. Az Egylet képviselőivel a koncert előtti közönségtalálkozón lehet beszélgetni a Fő téri színpadnál, 18.30-tól.               
A rendezvényen a tervek szerint részt vesz Böjte Csaba ferences szerzetes is, a dévai gyermekmentő szervezet létrehozója és működtetője. Az együttes tagjai:         
Nyerges Attila  - ének, gitár       
 Práder Vilmos  - gitár, ének      
Leczó Szilveszter  - billentyűs hangszerek           
Galambos Nándor  - basszusgitár           
Kovacsik Tamás  - dobok, ütőhangszerek           
Tánczos István - szaxofon, ének Belépőjegy: 2500 Ft      
Támogatói jegy: 5000 Ft (belépésre is jogosít)
  Galéria
Kattints a képre a nagyításhoz!
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Hogy tetszett?