Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
GENGSZTER NAGYI
Budapest Bábszínház - Ország Lili Stúdió

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés

(9.5 / 10) - 6 értékelés alapján
  Leírás
David Walliams kortárs angol író kiskamaszoknak szóló regényeiben olyan társadalmi-emberi kérdéseket, problémákat jár körül, mint a kitaszítottság, a kívülállás, a különbözőség elfogadása vagy elutasítása

A Gengszter nagyi főhősei egy unalmasnak látszó, a családja által elhanyagolt öregasszony és 11 éves unokája, az önbizalomhiánnyal küszködő Ben. A fiú rettentően unatkozik a nagyinál péntek esténként, a nagymama pedig nem találja a hangot a gyerekkorból épphogy kinőtt kamasszal. Ám egy napon Ben meglepő felfedezést tesz: a nagymamája gyémántokat rejteget egy régi kekszes dobozban. Lehet, hogy a nagyi nem is az, akinek látszik?

Az előadás érzékenyen, rengeteg humorral szól nagymama és unokája különös barátságáról, és arról, hogy bár 11 és 78 évesnek lenni sem könnyű, sosem késő elkezdeni játszani.

  Szereposztás
Ben 
Szolár Tibor 
Ben nagyija, a "Fekete Macska" 
Blasek Gyöngyi 
Linda, Ben anyukája 
Ellinger Edina 
Pete, Ben apukája 
Ács Norbert 
Erzsébet királynő; Főnővér 
Juhász Ibolya 
Mr Parker 
Pethő Gergő 
Fudge nyomozóbiztos 
Teszárek Csaba 
Flavio Flavioli 
Wagner-Puskás Péter 
  Stáblista
Bábszínpadi adaptáció 
Gimesi Dóra 
Zene 
Pirisi László 
Koreográfia 
Szöllősi András 
Asszisztens 
Rigó Anna 
Rendező 
Hoffer Károly 
Látványtervező 
Hoffer Károly 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. A Bábszínházban elég, ha bemutatod a jegyed okostelefonon, bemondod a vásárláshoz használt email címet vagy a kapott vonalkódot.
  Cím
  Hogy tetszett?