Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
AGYIGÓ
Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ - Újhegyi Közösségi Ház előadóterme

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Egy nő sorsa a XX. században – azaz Szabó Magda: az Ember Színpadi est két részben (1. rész: gyermekkor, 2. rész: szerelem) Az írónő verseiből és önéletrajzi ihletésű prózaköteteiből

Előadják: Nagyváradi Erzsébet – színművész Kutik Rezső – gitárművész Ki volt Szabó Magda? Író, költő, feleség, barát? Ember volt, olyan, mint mindenki. Küzdött, félt, harcolt, szeretett. Kimondta azt, amit mások nem mertek vagy nem tehettek. Súlyos árat fizetett ezért. “Én nem vagyok civil, író vagyok. Azt mondom, amit a nemzetnek kellene mondania, ha szája volna. Arra hívom fel a figyelmet, amit észreveszek, és amitől féltem a népemet.” (Isten kezébe kapaszkodva – interjú részlet, Heti válasz 2005.) Életét végig kísérte a bizonytalanság. Támaszként, lelki társként állt mellette férje, Szobotka Tibor, író, műfordító. Két test egy lélek voltak. Lírai, feltárulkozó írásain, versein (részletek Für Elis, Megmaradt Szobotkának, Szüret című kötetekből) keresztül ismerjük meg, vagy fedezzük fel újra a múlt század egyik meghatározó nőalakját. Nagyváradi Erzsébet érzelmekben gazdag előadásában és Kutik Rezső gitárjátékán keresztül beszél hozzánk Agyigó. A Gózon Gyula Kamaraszínház előadása. Játékidő: kb. kétszer 40 perc Helyszín: az Újhegyi Közösségi Házban (1108 Budapest, Újhegyi sétány 16.)
  Szereposztás
Színművész 
Nagyváradi Erzsébet 
  Stáblista
Szerkesztette és rendezte 
Czeizel Gábor 
Gitárművész 
Kutik Rezső 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1105, Újhegyi sétány 16. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?