Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
JAZZ EST - HAJDÚ KLÁRA OLÁH KRISZTIÁN DUÓ
Királyi Váróterem - Királyi Váró

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.0 / 10) - 4 értékelés alapján
  Leírás
Hajdu Klára - ének; Oláh Krisztián - zongora

A JazzMa olvasóinak szavazatai alapján Hajdu Klára 2013-ban Magyarországon az év énekesnője lett. A hazai jazzélet kiemelkedő alakja, az ország és Európa szerte népszerű Fonogram díjas jazz zenekar, a BALÁZS ELEMÉR GROUP énekese volt közel egy évtizedig. 2 aranylemez és számos teltházas koncert után, 2008-ban megapította saját zenekarát a HAJDU KLÁRA QUARTET-et, ami 2012 elején tagcsere után elkészítette első lemezét, a Come with me-t, ami nagy sikert hozott a zenekarnak. Társai egytől-egyig a fiatal generáció keresett tehetséges muzsikusai. 2015 októberében csatlakozott a zenekarhoz a fiatal Junior Prima díjas zongorista, zeneszerző, Oláh Krisztián, akivel elkészítették második lemezüket, a Plas Standards Dedicated to Chet Baker-t. A zenekar két tagja családias hangulatú duó koncertjein saját szerzeményeket, jazz örökzöldeket, pop covereket ad elő eddig megjelent két lemezükről. felnőtt korosztálynak ajánljuk!

2 x 50 perc, egy szünettel
 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?