Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
PUCCINI: BOHÉMÉLET - PÉNTEK13
Angyalföldi József Attila Művelődési Központ - Gyémánt terem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Az opera rendezett keresztmetszete két felvonásban, magyar nyelven

Puccini egyik legkedveltebb operája Párizsban, 1830 körül játszódik. Az akkori kallódó fiatal művészek életéből ragad ki vidám, keserédes és tragikus pillanatokat, melynek középpontjában egy költő és egy varrólány szerelme áll. Előadják a Zeneakadémia végzett és jelenlegi növendékei, valamint a Művész Szimfonikus Zenekar, karmester Gulyás Nagy György, rendező Gulyás Nagy Lilla. Belépődíj: elővételben: felnőtteknek 1700 Ft, diákoknak, nyugdíjasoknak 1400 Ft, csoportos jegy 10 főtől 1200 Ft, a program napján egységesen: 2000 Ft XIII. Kerületi Kártyával 10% kedvezményt biztosítunk a helyszínen a belépőjegy árából. A kedvezmények nem összevonhatóak! Jegyek a helyszínen vagy a kult13.jegy.hu internetes oldalon válthatók. Helyszín: Angyalföldi József Attila Művelődési Központ
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1131, József Attila tér 4. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?