Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
MESÉK A PADLÁSRÓL
Bűvész Színház - Bűvész Színház színpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Mindenkinek van egy olyan emléktárgya, amihez egy különleges történet fűződik. Damien White, a Bűvész Színház egyik alapítója, most ilyen tárgyak egy különleges kis gyűjteményét hozta el nekünk, a hozzájuk tartozó történetekkel, amik olykor megdöbbentőek, varázslatosak, vagy éppen misztikusak.

A ‘Mesék a padlásról’ című előadásunk pontosan az, aminek hangzik. Hihetetlen antik tárgyak, hihetetlen történetei, amiket természetesen ötvözünk a bűvészet és mentalizmus megdöbbentő csodáival, egy másfél órás különleges bűvészeladás keretein belül. A műsort gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt ajánljuk. Csatlakozzon hozzánk családjával, és tegyünk közösen egy képzeletbeli sétát a padláson, ahol ki tudja melyik sarok milyen csodát rejt!
 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. A Bűvész Színházban elég, ha bemutatod a jegyed okostelefonon.
  Cím
1115, Bartók Béla út 98-102. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?