Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
DÉS ANDRÁS - KONZERVNYITÓ AKCIÓCSOPORT: ZÁVADA PÁL
Szkéné Színház - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.6 / 10) - 167 értékelés alapján
  Leírás
Dés András ütőhangszeres, a Konzervnyitó Akciócsoport vezetője, közel negyven interaktív zenés beszélgetés után idén ismét útjára indítja a sorozatot.

Most azonban egy közös téma köré szerveződnek a vendégek és maga az eseménysorozat is. A négy részből álló sorozat címe: magyar. Napjaink aktuális, sokak által feszegetett kérdése, hogy hol kezdődik és hol végződik a magyarság fogalma. Mit jelent magyarnak lenni, lehet-e valaki jó vagy rossz magyar, ki honnan indulna el és hova érkezne, ha definiálnia kellene a magyar szót? Az est házigazdái jazz zenészek (trió vagy quartet felállásban), akik az adott témára komponálnak zenét, improvizációkkal reagálnak az est történéseire és beszélgetőtársként is közreműködnek. Reményeink szerint ezzel radikálisabb, a megszokott kereteket még inkább feszegető sorozattá válhat a már jól ismert Konzernyitó. "Závada Pálnak regényein innen és túl is nagy tisztelője vagyok. A hátrányos helyzetben lévők, a kisebbségek, a segítségre szorulók iránt mutatott empátiája és az ezen átsejlő igazságkeresés, a kompromisszummentes tisztesség nem csupán írásaiban jelenik meg. Azon kevesek közé tartozik, akik vacakolás nélkül hallatják a hangjukat, ha úgy érzik, hogy szükség van rá. Örülök, hogy elfogadta meghívásomat a Konzervnyitó szeptemberi estjére, mert azon túl, hogy a Természetes fény az elmúlt évek egyik meghatározó könyvélménye volt számomra, azt gondolom, Pali nagy leckét ad nekünk emberségből és tisztességből akkor, amikor ez nem is olyan könnyű, viszont annál nagyobb szükség van rá." Dés András Vendég (szeptember 30.): Závada Pál
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

A Szkéné Színházban csak nyomtatott jeggyel tudnak beengedni az előadásra.
  Cím
  Hogy tetszett?