Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
BÁCSKAI JULI PSZICHOSZÍNHÁZA: A NAGY EGO
B32 Galéria és Kultúrtér - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Pszichoszínház. Bácskai Juli Vándorszínháza.

"A Nagy Ego. Szeretlek. Én is - magamat!" - Kovács Patrícia és Haumann Máté A néző előtt születik az előadás. Naná, hogy izgulnak a színészek, Pszichoszínház minden előadása premier! Szülési fájdalom helyett könnyed játékot keltünk életre: alapos szakértelemmel megírt karaktereket kapnak játszható szituációkkal. Juli - több sikeres könyv szerzője, "az egészségesek pszichológusa" - most színházi stílusban mutat tükröt. A színész elég szabad, mert önálló alkotója minden jelenetnek, és eléggé kötött, hogy biztonságban legyen az improvizációban. A nézőt nem inzultáljuk, de beszélgethet velünk, aki akar.

Színházalapító, író - színre álmodó, castingos, kellékes, titkár, Igazgató, menedzser, producer, Pszichológus - szakértő Bácskai Juli

A SZÍNÉSZ elég szabad ahhoz, hogy önálló alkotóként élje át a Pszichoszínház minden előadását, de elég ötletet kap ahhoz, hogy ne legyen bizonytalan. A NÉZŐ is megszólalhat. Nézed, mintha nem Rólad szólna, pedig DE. Mottó: "Nem a te életedet boncolgatjuk, de beletrafálhatunk. Nem a miénket teregetjük, de nagyon ott leszünk!"
  Galéria
  Jegynyomtatásról
  Cím
1111, Bartók Béla út 32. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?