Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
JOHN FOWLES: A LEPKEGYŰJTŐ
Átrium Film-Színház

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(7.6 / 10) - 83 értékelés alapján
  Leírás
Freddie szerelmes Mirandába. Freddie a rabja Miranda szépségének. Miranda a rabja Freddienek. Egy pincében. Küzdelem az életben maradásért egy izgalmakkal teli thrillerben, miközben észrevétlenül elmosódik a határ fogoly és fogvatartó között. A Centrál Színház, a BZ Music és a Brice Management közös produkciója. A színdarab Magyarországon a THEATRUM MUNDI Színházi és Irodalmi Ügynökség közvetítésével kerül színre.

"A John Fowles regénye alapján készült színpadi „Gyilkos elmék” egy gazdag, de érzelmileg, szexuálisan frusztrált, nárcisztikus szocio- és pszichopata férfi, Ferdinand (Bereczki Zoltán) története, aki rajongásának tárgyát, a bohém művészhallgató Mirandát (Ágoston Kati) képtelen másként becserkészni, mint gyűjtőszenvedélyének tárgyait, a lepkéket, ezért egyszerűen foglyul ejti, és házának pincéjében őrzi.
A lepkegyűjtő cselekménye azonban túlmutat a pszichopata gyilkos versus sikító szőkenő típusú zsánerműveken, és egy férfi és egy nő, egy társadalomképtelen és egy társasági lény furcsa kapcsolatáról szól, amelyben az alávetett és a domináns fél minden helyzetben más.
Ferdinand szeretetre vágyó, de az érintéstől rettegő férfi. Partnere a fogoly létének túlélési stratégiáit sorban próbálja ki a szökési kísérlettől a barátkozáson keresztül a csábításig." Ványabácsi
  Szereposztás
Ferdinand Clegg 
Bereczki Zoltán 
Miranda Grey 
Ágoston Katalin 
  Stáblista
Rendező 
Horgas Ádám 
Dramaturg 
Horgas Ádám 
Díszlet 
Horgas Péter 
Szcenikus 
Barkovics Zoltán 
Jelmez 
Holdampf Linda 
Rendező asszisztens 
Kántor Nóra 
  Galéria
Kattints a képre a nagyításhoz!
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Cím
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!