1 Válassz előadást

2 Válassz jegyeket

3 Add meg az adataid

4 Fizess online
 Töltjük rögvest!
JOHN FOWLES: A LEPKEGYŰJTŐ
Átrium Film-Színház
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga:
7.6 / 10
83 értékelésből
Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a   Főoldalon!
Freddie szerelmes Mirandába. Freddie a rabja Miranda szépségének. Miranda a rabja Freddienek. Egy pincében. Küzdelem az életben maradásért egy izgalmakkal teli thrillerben, miközben észrevétlenül elmosódik a határ fogoly és fogvatartó között. A Centrál Színház, a BZ Music és a Brice Management közös produkciója. A színdarab Magyarországon a THEATRUM MUNDI Színházi és Irodalmi Ügynökség közvetítésével kerül színre.

"A John Fowles regénye alapján készült színpadi „Gyilkos elmék” egy gazdag, de érzelmileg, szexuálisan frusztrált, nárcisztikus szocio- és pszichopata férfi, Ferdinand (Bereczki Zoltán) története, aki rajongásának tárgyát, a bohém művészhallgató Mirandát (Ágoston Kati) képtelen másként becserkészni, mint gyűjtőszenvedélyének tárgyait, a lepkéket, ezért egyszerűen foglyul ejti, és házának pincéjében őrzi.
A lepkegyűjtő cselekménye azonban túlmutat a pszichopata gyilkos versus sikító szőkenő típusú zsánerműveken, és egy férfi és egy nő, egy társadalomképtelen és egy társasági lény furcsa kapcsolatáról szól, amelyben az alávetett és a domináns fél minden helyzetben más.
Ferdinand szeretetre vágyó, de az érintéstől rettegő férfi. Partnere a fogoly létének túlélési stratégiáit sorban próbálja ki a szökési kísérlettől a barátkozáson keresztül a csábításig." Ványabácsi

Szereposztás

Ferdinand Clegg Bereczki Zoltán
Miranda Grey Ágoston Katalin

Stáblista

Rendező Horgas Ádám
Dramaturg Horgas Ádám
Díszlet Horgas Péter
Szcenikus Barkovics Zoltán
Jelmez Holdampf Linda
Rendező asszisztens Kántor Nóra

Helyszín

Átrium Film-Színház
Budapest, 1024, Margit krt. 55.
Térkép
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be. Köszönjük!