Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

BEMUTATÓ ELLENPONT
Nemzeti Táncszínház - MOM Kulturális Központ - Kupola

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.8 / 10) - 1062 értékelés alapján
  Leírás
Andrea Miltnerová (CZ/GB), Góbi Rita (HU), Jan Komárek (CZ): Ellenpont Képek a mozgás birodalmából

Ellenpont két térbeli test, két egyéniség, két természeti erő között. Táncművész és koreográfus Andrea Miltnerová és Góbi Rita Ellenpont című közös munkáját, amelyet Jan Komárek érzékeny hang- és minimalista világítási designja, egészített ki, a természet és a rovarok csodálatos mikroszkopikus élete ihlette. A precízen kidolgozott koreográfia magába foglalja azokat az ösztönszerű mozdulatokat, amely az emberekre és az állatokra egyaránt jellemző. Az előadók saját mozdulataikba gubóznak, így pontosan annyi oxigént biztosítanak maguk számára, amely elég arra, hogy túléljék a törékeny és röpke színpadi létüket. Koncepció: Andrea Miltnerová Koreográfia és előadók: Andrea Miltnerová és Góbi Rita Hang- és fénydesign: Jan Komárek Jelmez: Marie Gourdain Kreatív producer: Bakk Ágnes Produkciós partner: AM&C and MOTUS z. s. – a prágai Alfred ve dvoře Színház producere, Góbi Rita Társulat Koprodukciós partner: SE.S.TA - Centre of Choreographic Development Külön köszönet: Jean Gaudin Támogatók: Cseh Kulturális Minisztérium, a Nemzetközi Visegrádi Alap, Ponec Theatre - Tanec Praha z., Studio Alta, Emberi Erőforrások Minisztériuma / EMMI, Nemzeti Kulturális Alap / NKA
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?