Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
VERDI–TOPOLÁNSZKY–FODOR: TRAVIATA
Nemzeti Táncszínház - Millenáris Teátrum

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés

(9.5 / 10) - 6 értékelés alapján
  Leírás
Az Inversedance - Fodor Zoltán Társulata és a GG Tánc Eger közös produkciója

Táncest két felvonásban Az előadás a GG Tánc Eger és az Inversedance - Fodor Zoltán Társulat együttműködésében jött létre.
A szépségre, a boldogságra, a bátorságra, és igazságra való törekvés olyan bennünk szunnyadó elemi vágy, amelyet a mai, egymástól elhatárolódó világrendszerünkben sokszor csak egy-egy eszményített alak bőrébe bújva, egy műalkotás hatása alatt tudunk átélni. Ilyen műalkotás G. Verdi - Traviata című műve is, ami generációk szívében ébreszti fel a tiszta, örök szerelem és az önfeláldozás eszméjét, miközben örök aktualitásával fontos kérdéseket vet fel. Átélve életünk személyes drámáit vajon hányszor térünk le mi magunk is a helyes útról?  És egyáltalán, mit is jelent manapság a helyes út?

Az Inversedance és a GG Tánc Eger együttműködésével született táncszínházi átiratban a Traviata két felvonása – az alkotópáros, Fodor Zoltán és Topolánszky Tamás eltérő látásmódjának és mozgásnyelvezetének köszönhetően – élesen elkülönül egymástól. S mint ahogy a valóságban két ellentétes érzelem - szerelem és fájdalom - sokszor egyetlen érzelmi állapotot alkot, úgy válik a két megfogalmazás egyetlen megkapó, elgondolkodtató, és látványos előadássá. Előadók: A GG Tánc Eger és az Inversedance - Fodor Zoltán Társulat táncművészei
Zeneszerző: Giuseppe Verdi
Zenei szerkesztő: Gergely Attila
Díszletterv: Mira János
Jelmezterv: Papp Janó
Világításterv: Oláh Sándor és Fodor Zoltán
Dramaturg: Bal József

Koregráfia:
I. felvonás – Topolánszky Tamás
II. felvonás – Fodor Zoltán      
  Stáblista
Koreográfia 
Topolánszky Tamás 
Koreográfia 
Fodor Zoltán 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet mindenképp nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis csak így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

A MüPában és a Zeneakadémián is csak papíralapon tudják elfogadni a jegyeket, ha viszont a Zeneházba mész, akkor nem muszáj nyomtatnod, okostelefonon is bemutathatod a jegyed. A többi koncerthelyszíntől még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, kérjük, ezügyben náluk érdeklődj!
  Cím
1024, Kis Rókus u. 16-20. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?