Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
MU TERMINÁL ÉVADNYITÓ EST 2016 - MU TERMINÁL: INSIDE
MU Színház - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.3 / 10) - 510 értékelés alapján
  Leírás
Az Inside 2010-es lengyelországi bemutatója mellett további előadásokat élt meg: 2011-ben MU Színházban, Párizsban a Magyar Kulturális Intézet szervezésében és 2012-ben Martfűn az ottani Kulturális Központ meghívására, valamint további négy előadást Dániában és egyet Berlinben, a Bakelit Multi Art Center szervezésében az első Berlini Magyar Kortárstánc Fesztiválon. 2012-ben, Gaál Mariann Inside címmel táncfilmet forgatott produkciónkból, melynek vetítési premiere a MU Színházban volt.

2013-ban Fejes Ádám Inside című koreográfiája, további inspirációs és koreográfiai alapul szolgált Gaál Mariann filmrendező, Sebestyén Ferenc építész, Kecskeméti Dávid fotográfus, valamint Gergye Krisztián rendező/koreográfus közös térinstallációja számára, mely Budapesten IdőPrés, Párizsban Writti címen került bemutatásra. Az Inside egy a tánc nyelvén megfogalmazott Gaia-eposz, melyben az ősi értékrend, az élet tisztelete ütközik a mai ember legfelsőbb céljával, a mindenre kiterjesztett birtoklási vágyával. A produkció nem akar több lenni, mint a cselekvéssel, történnéssel felvillantható jelen pillanat, ami nem más, mint maga az idő, maga az élet, a lét. Az előadók, a koreográfia eltáncolásával, testük mozdulásaival a létezés tényét bizonyítják. Az élettel, az idő létezésével azonban feltárul a lehetőség a fejlődés előtt, mely egyenesen vezet a teremtő erő misztikumától történő eltávolodáshoz és az újkori, modern értékekhez történő közeledéséhez. Előadók: Asztalos Dóra, Halász Csilla, Hoffmann Adrienn
Koreográfus: Fejes Ádám
Zene: Gergely Attila
  Galéria
Kattints a képre a nagyításhoz!
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Cím
XI., Körösy József u. 17. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!