Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
KOVÁCS FERENC, HARMEN FRAANJE, NOVÁK CSABA TRIÓ (H/NL)
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Közreműködik: Kovács Ferenc - hegedű, trombita, Harmen Fraanje - piano, Novák Csaba - nagybőgő

Kovács Ferenc a hazai jazzélet egyik legsokoldalúbb egyénisége, aki csaknem minden műfajban kipróbálta már magát a ragtime-tól a  free jazzig, a népzenétől a kortárs improvizációig. Amellett, hogy számos formációban működött közre, az évek során a maga vezette zenekarokkal tudatosan alakította ki önálló szerzői munkásságát és saját zenei stílusát is. Kovács Ferenc eddig négy ízben játszott együtt Harmen Fraanjéval, s már legelső találkozásuk során kiderült, mennyire egyformán gondolkodnak a zenéről. Utoljára tavaly szeptemberben adtak nagysikerű koncertet Amszterdamban a legendás Bimhuis jazz klubban, melyet alig egy-két hónappal korábban egy budapesti, Opus-beli fellépés előzőtt meg. A mostani koncerten trió felállásban lépnek színpadra, a nagybőgős Novák Csabával. Zenéjük eddig megszokott sajátos nyersességéhez ezúttal jóval nagyobb arányban társul a lírai hangvétel is. Jóval több saját darab is szerepel majd a repertoárban, s természetesen Harmen Fraanje szerzeményei is megszólalnak majd a koncerten. Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el. Tel: (+36 1) 216 7894
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?