Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
FESZT-FEST 2016 - GYEREKSZÍNHÁZI BLOKK (TITOK-TÁR, KALICSKÓ, AHOGY NEKÜNK TETSZIK)
MU Színház - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.3 / 10) - 507 értékelés alapján
  Leírás
A MAGYAR SZÍN-JÁTÉKOS SZÖVETSÉG (MSZ-JSZ) az idén tízedik alkalommal mutatja be legjobbjai előadásait.

10. szombat 16h, 25 perc Csillag-szóró Gyermekszínjátszó Csoport (Ipolyság, SK): Titok-tár
szerkesztett játék A Csillag-szóró az ipolysági Pongrácz Lajos Alapiskola gyermekszínjátszó csoportja. Kisebb megszakítással 1993 óta működik. Rendszerint kortárs költők verseiből és a gyerekek ötleteiből szerkesztett játékokat mutat be. Tagjai szívesen vállalják a megmérettetést is, a Duna Menti Tavasz országos gyermekszínjátszó fesztiválon az utóbbi években ezüst-, illetve aranykoszorús minősítést és számos különdíjat szereztek. Állandó résztvevői a Nyitrai Konstantin Filozófus Egyetem Magyar Nyelv- és Irodalomtudományi Intézete által szervezett Dramatikus játékok napjának, s két alkalommal házigazdái voltak a Ságraforgó regionális gyermek- és ifjúsági színjátszó fesztiválnak. A színjátszást a csillag-szórósok sajátos kalandnak tartják, melynek során megismerkednek a színpadi beszéd és mozgás fortélyaival, a rögtönzés titkaival, s miközben önmagukról is sok mindent megtudnak, megtapasztalják a közös játék és alkotás örömét.

r: N. Tóth Anikó és Köteles Judit; szöveg: N. Tóth Anikó, zene: Béres Gábor, Straňák Zoltán Duna Menti Tavasz fődíjas 10. szombat 16.40h, 30 perc Alföld Gyermekszínpad (Debrecen)Tarcsai Szabó Tibor-Várhidi Attila: Kalicskó, avagy játék a színház felelősségéről 1978-ban alakultak, most 38 évesek. Komoly kor, felelősségre kötelez. Innen ered előadásuk címe is.  WSO Gála résztvevő.

r: Várhidi Attila 10. szombat 17.30h, 30 perc Bolyai Sokk Alapfok 2/5, (Debrecen): Ahogy nekünk tetszik A 7-8. osztályosokból álló csoport Shakespeare vígjátékát igazította / sűrítette magára, gazdag humorral, öniróniával. Magukról írják: „A BolyaiSokk csoport a Debreceni Bolyai János Általános Iskola és Művészeti Iskola legidősebb tanulóiból áll. Többségük tavaly fejezte be az általános iskolát, és mivel nyolcadikban Shakespeare már tananyag, így megpróbáltunk közelebb kerülni ehhez a világhoz. És miért épp az Ahogy tetszik? Mert itt minden a szerelem körül forog, ahogy a mi életünkben is. Eleinte a Shakespeare mesékkel ismerkedtünk, de ahogy telt az idő egyre több eredeti szöveg is került az előadásba. Így lett aztán olyan, ahogy nekünk tetszik.”

r: Deczki Klára WSO Gála résztvevő        
  Galéria
Kattints a képre a nagyításhoz!
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Cím
XI., Körösy József u. 17. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!