Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
FESZT-FEST 2016 - TERNE CSERHAJA SZÍNKÖR: VAGYUNK, AKIK VAGYUNK
MU Színház - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.3 / 10) - 507 értékelés alapján
  Leírás
A MAGYAR SZÍN-JÁTÉKOS SZÖVETSÉG (MSZ-JSZ) az idén tízedik alkalommal mutatja be legjobbjai előadásait.

A Terne Cserhaja (Fiatal Csillagok) csoport 2015. szeptemberben alakult Biriben, a Dankó Pista Gimnáziumban. A Vásárhelyi László Alapfokú Művészeti Iskola és a Dankó Pista Gimnázium „Vers Lábakon „-című tehetséggondozó programja biztosította a hátteret a csoport létrehozásához, működéséhez. Először az Országos Diákszínjátszó Találkozón mutatkoztunk be a nagyközönség előtt, majd a Nemes Nagy Fesztiválon, Budapesten szerepeltünk, ahonnan meghívást kaptunk a POSZT-OFF-rendezvényére Pécsre.

Vagyunk, akik vagyunk! - egyéni és közösségi sorsokról mesélünk dalokkal, versekkel, prózával, mozgással, tánccal. Szécsi Magda Hiány című elbeszélésével a „valami” keresését állítottuk az előadás középpontjába.

Közreműködik a HAM-KO-HAM Zenekar: Rézműves Márkó, Ábri Csaba, Kozák Béla; Meseíró, mesemondó: Rostás Judit; Próza: Jóni Bettina, Baráth Lívia, Danó Letícia, Balogh Melissza, Ruha Tamás, Danó Adrienn, Lakatos Rajmund, Balogh Adrienn, Lakatos Ervin, Kozák Béla, Balogh Viktória; Festő: Danó Tibor; Zenei segítő: Nagy Dániel; Koreográfus: Demarcsek Dániel; Díszlet: Sipos Boglárka vezetésével készítette a csoport; Rendezte: Demarcsek Zsuzsa
  Galéria
Kattints a képre a nagyításhoz!
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Cím
XI., Körösy József u. 17. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!